Klantenservice 020 612 66 28

Over ons

Wie zijn wij

Atlasfly.nl is een reisorganisatie die gespecialiseerd is in zonvakanties naar de bestemmingen Marokko, Turkije, de Verenigde Arabische Emiraten en Mauritius. Wij bieden geen op voorhand samengestelde vakantiepakketten aan, maar laten de keus geheel aan u over. een vakantie boeken met Atlasfly.nl geeft u veel vrijheid, we maken het echter wel zo makkelijk mogelijk voor u. Zo bepaalt u zelf met welke vliegtuigmaatschappij u naar de betreffende bestemming vliegt. Wij vergelijken de prijzen voor u van verschillende vliegtuigmaatschappijen die vanuit Nederland, België en Duitsland naar Marokko, Turkije, de Verenigde Arabische Emiraten of Mauritius vliegen. U ziet bij ons alle mogelijkheden en prijzen in een overzicht. Aan u de keus om te kiezen voor een directe vlucht of voor een iets goedkopere vlucht met een tussenlanding.

Mede dankzij onze unieke samenwerking met de grootste leveranciers hebben wij een ruim aanbod aan hotels. Atlasfly.nl is altijd op zoek naar de laagst mogelijke prijs voor een heerlijke zonvakantie. Van een drie- tot vijfsterren verblijf, alleen bed en ontbijt of all inclusive. met een klein team van enthousiaste mensen zorgen wij er voor dat u met een gerust gevoel tegen de laagst mogelijke prijs op vakantie kunt. 

 

Hoe werkt het precies?

Eigenlijk best simpel:

 

  • U kiest eerst in welk land u wilt genieten van een vakantie: Marokko, Turkije, de Verenigde Arabische Emiraten of Mauritius
  •  
  • U kiest vervolgens een accommodatie uit die het best past bij uw wensen en geeft de gewenste verblijfsperiode aan.
  •  
  • Wij tonen u de mogelijkheden in een helder overzicht waarbij u ook alternatieve data met de daarbij behorende prijzen te zien krijgt.
  •  
  • Direct nadat u een keuze heeft gemaakt voor een hotel, bieden wij u ook de mogelijkheid om hier desgewenst een vliegticket en/of transfer van de luchthaven naar het hotel bij te boeken. U kunt er dus ook voor kiezen om alleen uw hotelverblijf bij ons te boeken.

 

 

Atlasfly.nl vluchten

In drukke reisperiodes, zoals de zomer, werken wij met eigen chartervluchten naar onder andere Nador, Al Hoceima, Izmir, Antalya en Bodrum in samenwerking met (onder andere) Corendon. De prijzen van de vliegtickets op onze eigen chartervluchten zijn vaak goedkoper dan die van andere aanbieders. Wij zijn graag transparant over hoe we de goedkope prijzen kunnen aanbieden. Dit kan door flexibel te zijn in vliegdata. Voor u betekent dit dat u er rekening mee dient te houden dat door omstandigheden de vlucht twee weken voorafgaand aan de vertrekdatum gewijzigd kan worden. Indien dit toch niet goed uitkomt voor u, krijgt u de mogelijkheid een alternatieve bestemming te kiezen of uw betaling geretourneerd te krijgen.